Cine suntem?

AD Horeca este o societate care ofera servicii si produse B2B in sectorul ospitalier si sanitar, fiind una dintre cele mai noi companii de profil, aparuta in perioada de criza financiara globala. Datorita schimbarii prioritatilor de piata ale clientilor nostri, am infiintat aceasta societate pentru a veni in sprijinul acestora cu solutii si idei adaptate noilor conditii de viata.

AD Horeca este una din cele mai de incredere surse de solutii si produse pentru industria ospitaliera, pe baza recomandarilor clientilor nostri de pana acum.

Avem instrumente concepute pentru a vă ajuta pe dvs. cat si personalul pe care il manageriati sa fie cat mai eficient si mai productiv, instrumente si solutii care functioneaza impreuna pentru a va economisi timp si bani.

Zeci de linii de produse care reprezinta valoarea reala, vor avea un impact pozitiv asupra rezultatului final dorit.

Serviciile si produsele noastre se adreseaza in special urmatoarelor tipuri de spatii ospitaliere:
-           Hoteluri
-           Restaurante
-           Baruri
-           Cafenele
-           Cluburi
-           Autoserviri
-           Cantine
-           Gelaterii
-           Cofetarii
-           Patiserii
-           Pizzerii
-           Sali de evenimente
-           Sali de mese
-           CateringAD Horeca lucreaza direct cu fabricile, reducand astfel la minim termenele de livrare.

Producatorii cu care lucram sunt foarte multi si toti sunt atestati conform normelor cerute de UE, iar tarile de provenienta sunt urmatoarele: 

Romania, Italia, Spania, Anglia, Portugalia, Germania, Slovenia, Polonia, Ungaria, Turcia.

Oferim consultanta pe fiecare proiect in parte si fiecare client este considerat prioritar, indiferent ca dimensiunile locatiei finale.
Din portofoliu amintim:

Restaurant Wings, Aeroport Cluj; Emerson, Cluj; Complex Bradul, Iasi; Restaurant Belvedere, Sibiu; Arburom, Baia Mare; Benzinaria Ved, Cluj; Vivi’s Bistro, Bistrita; Brand Support, Bucuresti,Vila Justitiei, Sovata, Hotel Printul Vanator, Turda; Pizzeria Anecris, Moreni (DB); Nick Srl,  Alba-Iulia


Echipa AD Horeca


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu